arrow_drop_up arrow_drop_down

Meer comfort binnen

Binnenproducten, brengen sfeer, houden de warmte tegen, isoleren en regelen het daglicht. Meer comfort met de binnen producten van Zon-Comfort

DE EFFECTEN VAN BINNENZONWERING?

Daglicht beinvloeding

De sfeer in huis, kantoor wordt grotendeels bepaald door daglicht. Binnenzonwering regelt daglichttoetreding.

Isolatie 

Isolatie tegen warmte en tegen kou, binnenzonwering, kan een goede isolatie zijn. Tot wel 48% isolerende werking met binnenzonwering.

Sfeer verhogend

Goede keuzen in combinatie met de juiste kleuren, zorgen voor een goed sfeer. Binnenzonwering kan de sfeer verhogen. 

Privacy

De juiste materiaal keuzen en de juiste uitvoering, zorgen voor optimale benutting van privacy.

Meer comfort voor dezelfde prijs

De werking van zonwering wordt vaak onderschat, bij consumenten, maar ook in grotere projecten. Vaak wordt er aan het eind van het project, nog snel op basis van prijs en kleuren een besluit genomen. De zonwering is dan niet functioneel en verbetert niet altijd het binnenklimaat. Met als gevolg problemen als: te warm, te koud, verblinding, niet te bedienen, het ziet er niet uit... Zon-Comfort geeft u professioneel advies, betere producten en service voor dezelfde prijzen. 

Wat we voor u kunnen betekenen..

Daglicht regelen

Zonlicht heeft veel invloed op de kwaliteit van wonen & werken. Zo kan te veel zonlicht voor opwarming zorgen of verblinding. Bij het presenteren of werken met een digiboard, is het fijn als de ruimte verduisterd kan worden. Zon-Comfort heeft de juiste producten om daglicht te reguleren. 

Warmte weren

Glas is noodzakelijk in gebouwen om daglicht toe te laten treden. In het bouwbesluit is opgenomen dat een gebouw voldoende daglicht oppervlakte dient te hebben. Dit glas is bij voorkeur goed transparant, omdat daglicht beleving goed is voor onze prestaties. Vaak komt door het glas echter ook zonlicht, hierdoor warmt de ruimte op. Bij meer geisoleerd bouwen kan deze warmte niet weg en ontstaat er oververhitting. 

Sfeer creeren

Binnenzonwering en gordijnen zijn zeer geschikt om een ruimte sfeer te geven. De keuze van materiaal, kleur en transparantie kan de sfeer bepalen. Zon-Confort heeft een zeer uitgebreide collectie shutters, gordijnen, vitrage en jaloezieen van hout tot leder, toepasbaar van modern tot klassiek. 

Isoleren 

Glas heeft een isolerende werking, zeker als het om HR++ glas gaat. De aandacht is de laatste jaren gekomen naar duurzaam bouwen en spaarzaam omgaan met energie. Uit TNO onderzoek is gebleken  dat gordijnen of zonwering meer dan 44% energie kan besparen door het isoleren van de ramen. 

Volautomatisch, comfortabel

Alle binnenzonwering, raamdecoratie en gordijn producten van Zon-Comfort kunnen worden uitgevoerd met volautomatische bediening. Met een simpele druk op de knop, de afstandbediening of nog makkelijker, volledig automatisch. 

Het inmeten, samenstellen van de motoren, besturing en inregelen van de besturing wordt door onze eigen vakspecialisten uitgevoerd. Zo kunt u genieten van comfort, Zon-Comfort. 

Zon-Comfort - Cookies