arrow_drop_up arrow_drop_down

wat is daglichtregeling?

Het beinvloeden van de toetreding natuurlijk daglicht met slimme, verbeterde raamdecoratie, zonwering producten, zodat de hoeveelheid natuurlijk daglicht optimaal wordt afgestemd op de behoeften van gebruikers.

Het natuurlijke daglicht kan optimaal worden gereguleerd door de juiste raamdecoratie, zonwering producten toe te passen. Rekening houdend met de mogelijke invloeden van deze slimme producten kan natuurlijk daglicht beinvloed worden. Denk bijvoorbeeld aan verduisteren van ruimten of het wegnemen van verblinding, reflectie. Natuurlijk daglicht kan extra naar binnen worden gelaten, of juist getemperd. 

Daglicht beinvloeding

dubbele doeken

Somfy Smarthome is slimme besturing van om zonwering, gordijnen, rolluiken, ramen, luiken, verlichting en verwarming centraal aan te sturen.

 

Zonrgeling van Somfy

kantelbare lamellen

Sinds 2018 is Google Home in Nederland verkrijgbaar. De koppelingen met zonwering, thermostaat, alarmering, Philips Hue is beschikbaar.


Zonregeling met Google Home

Verduisterende producten

Wegnemen verblinding

Door de toepassing van een specifieke doeksoort met een afgestemde lichtdoorlatendheid kan het natuurlijk daglicht, zonlicht worden getemperd of gortendeels worden weggenomen. Volledig verduisteren

Met verduisteringsproducten zoals verduisterende gordijnen, verduisterende rolgordijnen of darks kan het natuurlijke daglicht voor 100% worden weggenomen.  

Optimaliseer natuurlijk daglicht in huis of op kantoor.

Zon-Comfort - Cookies