Page content

article content

Nieuwe zonwering Hof van portland

Het in Rhoon gelegen wooncentrum Hof van Portland is in december 2018 voorzien van nieuwe buitenzonwering. De buitenzonwering welke bij de nieuwbouw is gemonteerd vertoonde de laatste jaren veel storingen. Tijdens de bouw van het complex is door de aannemer gekozen voor de goedkoopste oplossing, aanbieding. Vaak is dat niet de juiste keuze bij buitenzonwering. Vaker is gebleken dat de buitenzonwering na 5 tot 7 jaar veelvuldig storingen vertoond, als er een lichtere kwaliteit is gemonteerd.

In het geval Hof van Portland is gekozen voor buitenzonwering welke voldoet aan het bestek: – uitvalzonwering, elektrisch bediend, kleuren conform de vraagstelling in het bestek. Er is niet gekozen voor hoogwaardige kwaliteit van bijvoorbeeld Griesser, Warema, Harosol of Huppe en dat is gebleken. Zon-Comfort heeft de bestaande zonwering vervangen voor windvaste screens, welke op de kleuren van het pand zijn afgestemd. Het voordeel van de windvaste screens is dat deze ook met meer wind kan worden gebruikt en het doek, filtert ook het daglicht.

De besturing van de zonwering van het merk HalenCo stuurt de zonwering neer als de zonopnemers voldoende zon meten en bij hardere wind worden de zonweringen automatisch opgestuurd. De bewoners kunnen zelfstandig de zonweringen op en neer sturen met een schakelaar.

Comment Section

0 reacties op “Nieuwe zonwering Hof van portland

Plaats een reactie


*