Rolgordijnen ADO Den Haag

Page content

article content

Rolgordijnen ADO Den Haag

Rolgordijnen voor ADO den Haag

Het Zuiderpark in den Haag heeft een geweldig trainingscomplex voor de jeugdige talenten van ADO den Haag. Naast het trainingsgebouw is een prachtige voetbal kantine gebouwd, waar goed zicht op de velden een belangrijk uitgangspunt was. De ramen aan de voorzijde liggen naar het Zuiden en de zijkant naar het Westen. Hierdoor scheen de zon regelmatig geheel naar binnen door de hoge ramen.

Zon-Comfort heeft ABZ rolgordijnen gemonteerd, uiteraard in de kleuren van ADO den Haag. De rolgordijnen van ABZ worden geproduceerd in den Haag en zijn van deugdelijke kwaliteit. ADO is blij met de geel – groen – geel rolgordijnen. Uiteraard zijn de rolgordijnen ook in andere kleuren verkrijgbaar.

Naast rolgordijnen op maat gemaakt voor normale ramen, levert Zon-Comfort een collectie XL en XXL rolgordijnen voor toepassing in grote ramen en glasoppervlakten. Deze XL en XXL rolgordijnen kunnen met transparant doek of geheel verduisterend doek worden uitgevoerd. De toegepaste doeken zijn in diverse technisch specifieke uitvoeringen verkrijgbaar, waarbij daglicht, verduistering, verblinding en cradle to cradle, brandwerendheid, duurzaamheid en levensduur bepalen welke soort doek en welk soort rolgordijn systeem wordt toegepast.

 

Meer informatie over rolgordijnen?

Comment Section

0 reacties op “Rolgordijnen ADO Den Haag

Plaats een reactie


*