arrow_drop_up arrow_drop_down

wat is zonregeling?

Volledig geautomatiseerde slimme zonwering die zorgt voor optimale integratie tussen, daglicht, instraling van zonlicht, waardoor er minder energie wordt verbruikt en er een optimaal leef- en werkklimaat ontstaat. 

Zonregeling is de combinatie van zonwering met slimme besturing. Deze slimme besturing is gekoppeld aan de gebouwinstallaties, zoals verlichting, airco, verwarming, gordijnen, alarmering, sensoren en luchtbehandeling. Vooraf kan er worden bepaald wat de zonwering moet doen in bepaalde situaties, waarbij de slimme sturing de zonwering laat doen, wat het moet doen om temperatuur, daglicht, privacy, isolatie zo optimaal mogelijk te benutten. 

Slimme besturing

SOMFY SMARTHOME

Somfy Smarthome is slimme besturing van om zonwering, gordijnen, rolluiken, ramen, luiken, verlichting en verwarming centraal aan te sturen.

 

Zonrgeling van Somfy

GOOGLE HOME

Sinds 2018 is Google Home in Nederland verkrijgbaar. De koppelingen met zonwering, thermostaat, alarmering, Philips Hue is beschikbaar.


Zonregeling met Google Home

Slimme koppelingen

GOOGLE & PHILIPS HUE

Het is mogelijk om via Google de lampen van Philips Hue te bedienen. 


Het is mogelijk scenario "ik ga slapen" te zeggen tegen Google Home waarbij de lichten uitgaan, de rolluiken sluiten. GOOGLE & TEMPERATUUR

Het is mogelijk om "ik werk thuis" te zeggen, waarbij de thermostaat op 21 graden staat en de zonwering, gordijnen, rolluiken optimaal ingesteld worden, zodat met het minste verbruik van energie deze gaan functioneren, zoals dat vereist is. 

Kies ook voor gemak, energiebesparing en luxe.

Zon-Comfort - Cookies